Kontakta oss

Om oss

Företaget som står bakom den här sidan heter:

Nyström Health and Medical Supplies AB

Org nr: 556738-9126

Vi driver även webshopen butik21.com

Sidan uppdateras av olika personer vid olika tillfällen och därför har vi inte namn under våra artiklar eller blogginlägg. Ibland så får vi någon fråga kring en text och då går vi i efterhand in och förtydligar, lägger till eller ändrar i texten. Vissa texter är dessutom sådana som förlängs och förbättras hela tiden så flera personer kan ha skrivit på en text och då är det svårt att avgöra vem som är ansvarig.

Syfte med den här sidan

Det finns många olika aspekter på stödstrumpor och tyvärr så skrivs det mycket om stödstrumpor som inte stämmer. Vi vill med den här sidan ge korrekt information om hur man använder stödstrumpor och vad stödstrumpor egentligen gör för nytta.

Det är svårt att svara på alla frågor om stödstrumpor i vår webshop så därför har vi den här informationssidan.

Vi försöker svara inom 24 timmar (vardagar 8-17) vilket innebär att om du skickar en fråga tisdag 9.00 så försöker vi svara innan 9.00 onsdag.

Förutom att ge svar på frågor om vad man ska tänka på vid köp så kan vi också tipsa om vilka krav man ska ställa på butiken där man handlar.

Vi som svarar på frågor här har erfarenhet av att använda stödstrumpor på i jobb som flygvärdinna, gravid, vid löpning (Lidingöloppet) och som inköpare av stödstrumpor till återförsäljare. Vi har alltså möjlighet att fråga de som tillverkar stödstrumpor. De har specialistkunskap kring vilka garner som används vid tillverkning av stödstrumpor, hur färgningsprocessen går till och vilka maskiner man använder för att testa kompression.

Du som frågar är självklart anonym men vi tar oss rätten att lägga ut frågor (anonymiserade såklart) om stödstrumpor och svaren vi ger på hemsidan.

Send Message